2011. április 23., szombat

Budakeszi Vadaspark - szuper kis szombati program

Szombat reggel, konstatálva, hogy gyönyörű az idő, és eldöntve, hogy ma az egész napot szeretnénk kint tölteni, megbeszéltük Farkasapával és a srácokkal, hogy a Budakeszi Vadasparkba megyünk. Reméltük, hogy nincsenek sokan, fel is bátorodtunk, mikor láttuk a kígyózó sort a Pestről kifelé vezető autópályán. Tényleg nem voltak sokan, délelőtt fél 11-kor, aztán rohamosan változott a helyzet. A bejáratnál fényképet is készítettek rólunk, amit később megvehettünk. Mivel a Föld Napja rendezvény volt, kint voltak patchwork vásárosok, volt sokféle kézműves foglalkozás, persze az minket nem érdekelt, de így is jó programnak ígérkezett.
Tanúságul néhány kép.









A fiuk is és mi is nagyon élveztük a szabadban a sétát. Rohangáltak fejvesztve, de itt szabad, nem is szóltunk rájuk. Minden érdekelte őket, most amúgy is "állatos" korszakukat élik, állandóan ez a téma.
Ábel négykézláb mászott a padlón (ezzel hosszan el tud szórakozni), tegnap vadmacska volt, meg házi, felváltva, hogy hozta a szükség, ma meg fekete medve, aki jobban ragadozó, és Afrikában, barlangban lakik.
De a kedvencek továbbra is a bálnák, akik ugrálnak a kútba és a traktort is meg tudják enni egyben.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...