2011. június 28., kedd

Cukormentes málnahab


Egyszerű, nem is recept, inkább csak a töredezett málnához felhasználási javaslat. 2 főre (persze a fiuk meg se kóstolták, én ettem meg mindet)

Hozzávalók:
2 dcl tejszín, habbá verve
1 joghurt
fél mkk Stevia por
10 dkg málna, nem muszáj szépnek lennie, úgyis összetörik.

A tejszínt fel kell verrni, édesíteni a Stevia porral, óvatosan beleforgatni a joghurtot, majd a málnát. Lehet úgy is, hogy márványos legyen. Poharakba adagolni, behűteni és még aznap megenni.
A Steviával való édesítést mindenkinek ki kell tapasztalni. Nekem az vált be, hogy minimális mennyiségekkel dolgozom és ha kell, még adagolok hozzá. Ha eltúlzom, mellékíze lesz a krémnek.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...