2015. szeptember 2., szerda

Éhezésmentes karcsúság Szafival - csomagot nyertem :)

Szafit szerintem mindenki ismeri, aki gluténmentesen, paleo módon, vagy diétásan akar étkezni és aktív felhasználója a Facebooknak. Én személy szerint elsők között lettem a követője évekkel(?) ezelőtt és azóta sem bántam meg. Rengeteget tanultam tőle: diétáról, alapanyagokról, konyhai módszerekről. Mindig csodáltam a kreativitását, az energikusságát, hogy soha nem adja fel és hogy annyi türelemmel áll másokhoz, olyanokhoz is, akik talán meg sem érdemelnék. 
Szóval régóta barátja vagyok a távolból, bár személyesen sohasem találkoztunk, valahogy mindig rokon léleknek gondoltam. 
Ez a poszt azért született, mert nyertem tőle egy csomagot, az egyik megosztós játékán a webboltjának. 

Most minden olyan terméket megvettem, amit eddig nem mertem kipróbálni: a sütőlisztjét (az édes sütilisztjét már megvettem, szállított belőle a diósdi biobolt), Szafi Fitt VCO extra szűz kókuszolajat, fűszereket (mert azokra is nagyon kíváncsi voltam), Nocarb rostmixet, földimandula liszt, diétás csokipudingot, bounty krémet, kókuszos "tejbegrízt", nyílgyökérlisztet.
Minden terméke, amit megrendeltem gluténmentes. Ezen kívül szinte legjobb áron nála lehet kapni Schar mix B-t, amit én nagyon gyakran használok, és sok más, gluténmentes hagyományos terméket is (pl. rizsdara, kakaó, kókuszreszelék). 
Szeretem, hogy minden termékét saját maga is használja, ezért sokat tud róluk, teszteli őket folyamatosan. A receptjeinek a tárháza pedig szinte végtelen. Nem tudnám megmondani, hány receptjét próbáltam már ki az évek folyamán, nagyon - nagyon sokat. 
A későbbiekben több bejegyzésemben fogom emlegetni a tőle kapott termékeket, mert tesztüzem következik :) Sajnos mostanában nagyon kevés időm volt a konyhában ténykedni és valahogy a kreatív energiáim is lemerültek, vagy másra irányultak. Az iskolakezdés nálam azt jelenti, hogy két gyerekkel kevesebb lesz itthon napközben, bízom benne, hogy visszatér az alkotó kedvem :)

Ha ti is hasznosnak gondoljátok a saját magatok számára, itt tudtok csatlakozni Szafi oldalához.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...