2012. június 19., kedd

Segítség - elfelejtettem hogyan kell sütit sütni

Az elmúlt két hétben rosszabbnál rosszabb süteményeket sütöttem. Mi van velem? Mintha elfelejtettem volna sütni. Persze sokat kísérletezek is, és ez rejt némi veszélyt magában. Kísérletezek mandula liszttel, kukorica lepényliszttel és egyéb alternatív lisztekkel. Készítettem kőkekszeket, márvány muffinokat, ízetlen borzalmakat - ezeket persze nem postolom. Bár lehet, hogy jó lenne, abból is lehet tanulni, hogy valami nem sikerül (nem vagyok ilyen téren túl lelkes diák). Néha azt gondolom, tilos ilyen időszakban fakanalat venni a kezembe. Amúgy is meleg van, kedvem se sok van sütni, de sajnálom srácaimat (főleg Ábelt) aki szeret muffint reggelizni, vagy friss zsömlét.


Azért nemsoká jövök sütés nélküli édességgel, ami tényleg finom lett. Úgy látszik csak a sütőben sült dolgaimon ül átok. :)

4 megjegyzés:

Mági írta...

Kedves Margaretta, ezzel nem csak Te vagy így: vannak napok amikor a konyhát el kellen kerülni...
:-) Ölelés.

Bokor Boglárka írta...

Köszönöm Mági! Számítottam a bátorításodra :)

mellissina2 írta...

Kedves Margaretta!

Szerintem nem vagy egyedül ezzel a problémával,hidd el senkinek sem sikerül mindig minden,és hogy mi a tökéletes ki dönti el?
Arról nem beszélve,ebben a hőségben kinek van kedve sütőt begyújtani és sütögetni.Már attól is kikészül az ember amíg megfőzi a gyors és egyszerű ebédet,ebben a pokoli melegben. További kellemes hűvös nyarat.

Bokor Boglárka írta...

Kedves Millissina2!

Köszönöm a biztatást! :) Igen, előfordul, hogy néha nem sikerülnek a dolgok, de most két hete semmi nem sikerül, ez ejtett kétségbe. De tegnap már sikerült egy finom bagettet készíteni, úgyhogy van remény...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...