Hozzávalók:
150 g Schar mix B
150 g Glutenix fehérkenyér liszt
1 tojás
300 ml langyos víz
1 kk só
fél csomag élesztő
A tészta hozzávalóit összekevertem, egy műanyag uzsonnás zacskóba mértem és a zacskó sarkát kivágtam, olyan egy cm szélesen. A tészta sűrű, de szépen nyomható. Sütőpapíros tepsire perec formákat nyomtam. Megkentem olajjal (szerintem tojásos olaj lenne a legjobb, akkor nem pereg le a mag, de én sajnálok ezért felütni egy egész tojást), megszórtam magokkal. Hagytam úgy 20 percet kelni a kikapcsolt sütőben, majd 220 fokra melegítettem a sütőt, tettem az aljába kis edényben vizet (ez nálam rutin, minden kelt tésztánál teszek, hogy igazából használ-e, fogalmam sincs). Addig sütöttem, míg a teteje megpirult. Tényleg nagyon finom volt!