2011. július 20., szerda

Laurie, Hugh: A balek


A különösen ínséges időkben, mikor nem jutok el könyvtárba, az ismerőseimet szoktam zaklatni, ajánljanak nekem valami olvasni valót. Ezt a könyvet így kaptam. Én nem vagyok rajongója a Dr. House-nak, egy-egy részt megnéztem, de nagyon nagy hülyeségnek tartom, a főszereplőt meg egyenesen ki nem állhatom, egy arrogáns fráter. Magamtól nem olvastam volna el soha, de milyen rosszul tettem volna.
Iszonyú jól szórakoztam. Élvezetes volt olvasni, mert Laurie Hugh nagyon jó humorú író, szarkasztikus, amit én nagyon bírok és a könyv tele van helyzetkomikummal, amit szintén nagyon bírok. Közben megtudtam Farkasapától, hogy Hugh stand up comedy-ben szerepelt korábban, hát, simán el tudom képzelni.
Egy viccesen megírt krimi, sok-sok akciójelenettel, pici szerelemmel, trükkökkel és egy jó kis csavarral a végén, amit természetesen lehet sejteni. Szóval ha valaki kikapcsolódásra vágyik következmények nélkül, bátran olvasson bele.

Rizses csoki (cukormentes)

A gyerekek szeretik a csokit, de nem akarok nekik vásárolni, mivel őket is óvom a finomított cukor káros hatásaitól. Eredetileg sport szeletet akartam, de abba általában kell darált keksz is, ami Ábel miatt nálunk nincs. Van egy fajta keksz, amit szoktunk venni neki, de 1000 Ft egy doboz, így azt sajnálom összetörni és beletenni bármibe is. Inkább magában eszegeti uzsonnára, tízóraira.
Szóval ez csak egy kicsit édes, inkább keserű csokira hajazó édesség, de ez egyáltalán nem zavarta a fiukat, szépen megették, sőt, alig bírták kivárni, míg annyira meghűl, hogy szeletelhető legyen.


Hozzávalók:
200 g tejpor
5 dkg vaj
2 evk kakaó
7 dkg xillit
1 mkk Stevia por
3-4 evk puffasztott rizs, vagy esetleg natúr kukorica pehely

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...