2011. február 18., péntek

Néhány szó az anyákról

Már régóta készülök szólni arról, hogy van egy általam nagyra becsült törekvés vagy talán inkább csoport, akik működtetik az Anyai Szívek-et. Ez egy hírlevél, ami havonta érkezik, amennyiben valaki feliratkozik rá. Nagyon hasznos cikkeket adnak közre, sokszor recepteket. Olyan édesanyák vallanak benne az gyereknevelésről, ünnepi készülődésről, akik itthon vagy külföldön két-három-sok gyereket nevelnek.
Feliratkozni az alábbi címen lehet:
anyaiszivek@gmail.com

Ma olvastam egy cikket, a Tigris anyákról, amire a Gyereketető blogja mutatott. Érdekes és elgondolkodtató volt. A fejlődő országok anyáinak nevelési módszereiről és azok hatásairól szól a cikk. Nézzétek meg tis is!

Végül, de nem utolsósorban a Tudatos szülő honlapjának ajánlása. Jövő hónapban megjelenik egy újság is az újságárusoknál az ő kiadásukban, melyben gyerekneveléssel kapcsolatos cikkek lesznek és jó néhány oldal gyerekfoglalkoztató. Meg is lehet rendelni, itt. Én régóta figyelem a tevékenységüket és nagyon hasznosnak tartom a cikkeiket. Használok könyveket, amiket ők adtak ki és most is van néhány, amelyet még nem sikerült megszereznem, de  nagyon vágyok rá. A honlapjukon rengeteg fejlesztő játék van, amit meg lehet rendelni. Az "Anya, taníts engem!" című köny szerintem minden anyukának kötelező.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...